Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Newsec rekryterar fyra

Publicerad: 20 april 2021, 15:22

Christopher Högberg, Tove Gunnarsson, Sebastian Roos och Nils Synnes

Foto: Newsec

Newsec förstärker transaktionsteamet med fyra nya medarbetare baserade i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Ämnen i artikeln:

Newsec

Newsec har rekryterat Christopher Högberg, Tove Gunnarsson, Sebastian Roos och Nils Synnes till transaktionsteamet. 

– Året har börjat starkt och det är mycket glädjande att se en fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster inom transaktionsrådgivning, såväl antalet uppdrag som genomförda transaktioner. För att möta våra kunders behov utökar vi nu teamet med flera nya drivna och kompetenta medarbetare, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets mid cap, Newsec, 

Christopher Högberg ansluter som transaktionsrådgivare med fokus på transaktioner inom mid cap-segmentet i Stockholm och Mälardalen. Han har internrekryterats inom Newsec och har tidigare varit verksam inom bland annat chefsrekryteringar och som affärsutvecklare. 

Tove Gunnarsson har rekryterats som transaktionsrådgivare inom mid cap och kommer vara baserad på Göteborgskontoret. Hon kommer närmast från Colliers där hon arbetat som analytiker och varit delaktig i ett flertal transaktionsprocesser. 

Sebastian Roos kommer arbeta som transaktionsrådgivare inom flera segment med södra Sverige som fokus. Han har nyligen tagit en civilingenjörsexamen i Lantmäteri med specialisering inom fastighetsekonomi från Lunds Tekniska Högskola och har under studietiden varit verksam som studentmedarbetare på Newsec. 

Nils Synnes ansluter till Stockholmskontoret och kommer arbeta inom large cap. Han avslutar just nu studier vid Handelshögskolan i Göteborg och har tidigare arbetat på Collector Bank.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Newsec

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.