onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Newsec hämtar digitaliseringschef från Länsförsäkringar

Publicerad: 30 maj 2023, 06:29

Ulrica Holmgren.

Foto: Pressfoto

Ulrica Holmgren har rekryterats till rollen som digitaliseringschef på Newsec. Senast kommer hon från Länsförsäkringar där hon var IT-chef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


I tidigare roller har Ulrica Holmgren ansvarat för tvärfunktionella team och transformation i växande organisationer. Hon har även arbetat som managementkonsult. Närmast kommer hon från rollen som IT-chef på Länsförsäkringar men har också erfarenhet från telekom i och med jobbet som IT-chef på Telenor Sverige.

På Newsec kommer hon utöver jobbet som digitaliseringschef att vara en del av koncernledningen. Hon tillträder i maj 2023.

Läs också: Tysk proptechfond miljoninvesterar i Sverige: ”Klokt att investera när värderingarna är lägre”

– Vi är mycket glada över att Ulrica har valt att ansluta till Newsec och tillföra sin djupa och breda erfarenhet inom alla områden av IT så som produktledning, strategi och verksamhetsutveckling. Fastighetsbranschen är mitt i en digitaliseringsresa och Newsec spelar en viktig roll i den transformationen. Rekryteringen av Ulrica stärker ytterligare vår ambition att vara ledande inom området. Hon kommer att leda vårt IT- och digitaliseringsteam och arbeta nära våra affärsområden och Digital Accelerator-team för att tillföra värde till våra kunder, säger Patrik Attemark, koncernchef Newsec, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev