Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Newsec förstärker med bostadsexpert från konkurrenten

Publicerad: 19 maj 2022, 11:26

Sefkan Halbori kommer närmast från Savills där han arbetat som fastighetschef.

Foto: Newsec

Sefkan Halbori har rekryterats som chef inom Newsecs affärsområde Investment Management.


Ämnen i artikeln:

NewsecSavillsSvepet

Förvaltaren och fastighetsrådgivaren Newsec förstärker sitt team inom affärsområdet Investment Management med 34-årige Sefkan Halbori. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Halbori kommer närmast från jobbet som fastighetschef på Savills men har tidigare även jobbat för Willhem och Hyresgästföreningen. I fjol listade Fastighetsnytt honom som en av 35 talanger under 35 inom fastighetsbranschen.

Läs mer: 35 under 35: Morgondagens makthavare i fastighetsbranschen - hela listan 2021 

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Newsecs Investment Management-team. Med min erfarenhet och kompetens inom hyressättning och värdehöjande förvaltningsåtgärder kommer jag kunna guida kunderna till attraktiva investeringsmöjligheter, säger Sefkan Halbori i en kommentar.

Intressant i sammanhanget är att den nuvarande chefen för Newsecs Investment Management, Vilhelm Isberg, var den som rekryterade Sefkan Halbori till Savills när det begav sig våren 2020.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NewsecSavillsSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.