Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Newsec får sex nya medarbetare

Publicerad: 17 Augusti 2017, 06:25

fr.v. Annika Drotz, Christina Hansson, Sofia Törnqvist.

Foto: Newsec

Newsec anställer sex nya medarbetare i den svenska rådgivningsverksamheten som arbetar med värdering och strategisk analys. Samtliga kommer att ingå i Ulrika Lindmarks team som arbetar med värdering och strategisk analys.


Ämnen i artikeln:

Newsec

Newsec anställer sex nya medarbetare i den svenska rådgivningsverksamheten som arbetar med värdering och strategisk analys. Annika Drotz, som kommer närmast från Savills, blir senior auktoriserad värderare.

– Jag har ju en tydlig retailprofil och det tror jag kommer att vara ett bra komplement till Newsecs befintliga team, säger hon i ett pressmeddelande.

Christina Hansson, från Huge Fastigheter, kommer att få en nyckelroll inom strategisk analys. Sofia Törnqvist, också från Savills, går in som auktoriserad värderare.

– Det är verkligen en drömstart på hösten att få välkomna tre så kompetenta personer till gruppen, säger Ulrika Lindmark, ansvarig värdering och strategisk analys på Newsec, i ett pressmeddelande.

Newsec tar även in tre personer direkt från högskolan. Maryrose David har studerat vid Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH, Alexandra Forss på Cass Business School i London och Madeleine Mannehed vid Linköpings Tekniska Högskola och Industriell Ekonomi på KTH.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Newsec

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.