Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Neptunia Invest tar in ny CFO

Publicerad: 7 april 2020, 09:35

Jan Eriksson är ny CFO på Neptunia Invest.

Foto: Neptunia

Majoritetsägaren i Slättö Förvaltning, Neptunia Invest, har anställt Jan Eriksson som ny CFO. Han kommer närmast från Brunswick.


Ämnen i artikeln:

Slättö

Jan Eriksson kommer även att ingå i koncernledningen, skriver Neptunia i ett pressmeddelande.

Jan Eriksson har lång erfarenhet av arbete på höga positioner i näringslivet och har bland annat jobbat inom Swedbank, Kilkrysset och Randviken Fastigheter. Nu senast var han fondchef för Kreditfonden hos Brunswick. 

Johan Karlsson, ägare av Neptunia Invest, säger i en kommentar att Jan Eriksson ska bland annat ansvara för att utveckla Neptunias finansiella styrning, interna kvalitetsprocesser. 

– Vi står inför en spännande period. En orolig marknad till trots ser jag goda tillväxtmöjligheter för oss och det gläder mig att vi lyckats rekrytera Jan som med sin kompetens och erfarenhet inom finans och fastighetssektor stärker vårt team ytterligare, säger Johan Karlsson.

Jan Eriksson kommenterar sitt nya jobb så här: 

– Jag har följt Neptunia Invests utveckling under ett antal år och ser fram emot att bidra till bolagets fortsatta expansion. Med min bakgrund inom finans och fastigheter har jag erfarenheter från både hög- och lågkonjunkturer och jag kan bidra med struktur och affärsmannaskap. Jag kommer vidare tillsammans med teamet på Neptunia Invest fokusera på att hitta nya möjligheter men även att stödja portföljbolagen i deras utveckling.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Slättö

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.