Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

NAI Svefa växer och nyanställer

Publicerad: 13 juni 2017, 06:07

NAI Svefa rekryterar fem nya fastighetsvärderare till affärsområdet NAI Svefa Värdering. “Vi är inne i en stark tillväxtfas, både sett till bolaget som helhet och våra traditionella tjänster”, säger koncernchefen.


Ämnen i artikeln:

Svefa

NAI Svefa rekryterar tre seniora fastighetsvärderare och två juniora fastighetsvärderare till affärsområdet NAI Svefa Värdering.

David Fäldt Uppgard och Karl Hafström Magnérus rekryteras till Svefas kontor i Stockholm. Uppgard har tidigare arbetat på SBAB, Savills och Bryggan. Magnérus har erfarenhet som fastighetsrättslig expert inom Lantmäteriet och som fastighetsvärderare på CB Richard Ellis. Ida Staffas rekryteras till Svefas kontor i Gävle och kommer senast från Skanska i Gävle.

– Vi är inne i en stark tillväxtfas, både sett till bolaget som helhet och våra traditionella tjänster. Inom kort lanserar vi ett dynamiskt gränssnitt där vi kan arbeta gemensamt med våra uppdragsgivare på ett kvalitetssäkrat och informationssäkert sätt, säger Mikael Lundström, koncernchef på NAI Svefa, i ett pressmeddelande.

I övrigt har Dennis Strid French rekryterats till Svefas kontor i Karlstad och Özge Koyuncu som fastighetsvärderare till Stockholm, båda nyutexaminerade. Samtliga rekryteringar har redan tillträtt sina tjänster.

– Vi har fortsatt behov av ytterligare resursstärkning ute i landet och har som målsättning att växa med minst tre till detta år,  säger Jan Tärnell, affärsområdeschef, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Svefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.