Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

NAI Svefa rekryterar

Publicerad: 26 november 2012, 08:46

NAI Svefa rekryterar ytterligare tre personer inom fastighetsutveckling, Jens Nordin, Senior Fastighetsutvecklare, till Stockholmskontoret, Kristina Schoug, Senior Fastighetsutvecklare, till Göteborgskontoret och Mikael Lannerheim som Regionansvarig Syd med placering i Malmö.


Ämnen i artikeln:

Mikael LundströmSvefa

Jens Nordin kommer närmast från en tjänst som vd i Nordin Property Development AB där han arbetade i uppdrag åt bland annat Veidekke Bostad AB som Affärsutvecklare.

Kristina Schoug kommer närmast från en tjänst som Affärsutvecklare på Sverigehuset där hon parallellt med fastighetsutvecklingsuppdrag bland annat etablerat företaget på nya orter samt utvecklat nya produktkoncept. Tidigare har hon arbetat åt JM, Fastighetsägarna, Stadshypotek med flera.

Mikael Lannerheim arbetade tidigare som Marknads- och Försäljningschef på Sundprojekt. Han har dessförinnan arbetat med fastighetsutveckling i olika roller på Dagon. Han kommer att ansvara för NAI Svefas fastighetsutvecklingserbjudande i södra Sverige.

– Fastighetsutvecklingsområdet har en starkt växande uppdragsportfölj i Stockholmsområdet och vi har en efterfrågan på fastighetsutvecklingstjänster även i övriga landet. Det känns därför mycket glädjande att vi knutit Jens, Kristina och Mikael med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom området till vårt team, säger Mikael Lundström, vdför NAI Svefa AB, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NAI Svefa

Ämnen i artikeln:

Mikael LundströmSvefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.