Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

NAI Svefa anställer tre

Publicerad: 30 september 2014, 16:32

NAI Svefa rekryterar ytterligare tre medarbetare till teamet inom Analys och rådgivning.


Ämnen i artikeln:

Mikael LundströmSvefa

Lena Egerström är civilingenjör L från KTH ochhon har bland annat en bakgrund på LM Ericsson Fastigheter där hon medverkade vid utförsäljning av fastighetsinnehavet i Sverige och utomlands och i motsvarande befattning på KF Fastigheter. Lena Egerström kommer närmast från en tjänst som fastighetsstrateg på Nynäshamns kommun.

Felix Ridderström är civilingenjör Samhällsbyggnad från KTH och kommer närmast från Concent där han har jobbat som fastighetsanalytiker för fastighetsutveckling med arbetsuppgifter inom investeringskalkylering, strategisk rådgivning och marknadsanalyser.

Fredrik Jönsson kommer direkt från Universitetet med en civilingenjörsexamen i Väg & Vattenbyggnad från Chalmers och kandidatexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg.

– Senaste tre rekryteringar är en del i den ökade efterfrågan av samverkansuppdrag och kvalificerad rådgivning där vi ser en kontinuerlig och tilltagande tillväxt. Glädjande kan vi se att vi endast under 2014 har vuxit med tio medarbetare och vi planerar för fortsatt tillväxt, kommenterar Mikael Lundström, vd, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NAI Svefa

Ämnen i artikeln:

Mikael LundströmSvefa

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.