Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

MIKE startar nätverksträffar för branschen i Göteborg – på padelbanan

Publicerad: 10 augusti 2020, 12:15

Corona gjorde det omöjligt att nätverka som vanligt, nu har transaktionsrådgivarna på Mike fastigheter i Göteborg tagit saken i egna händer.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i VästsverigeCoronaviruset

Idén att ordna nätverksträffar på ett padelcenter har fötts ur den coronasituation som gjort det omöjligt att träffas som vanligt och samtidigt satt hela fastighetsmarknaden under stor press. 

Richard Lulek på transaktionsbyrån MIKE Kommersiella Fastigheter i Göteborg berättar för Fastighetsnytt att tanken med nätverksträffarna som ska hållas på Padel Center i Delsjön är att erbjuda både en plats för nätverkande med social distans i kombination med en sportaktivitet. Hemmajobba har inneburit en stor ergonomisk utmaning för många och gjort att invanda mönster och träningsrutiner satts ur spel.

Läs även: Göteborg får nytt padelcentrum

En kickoff för det som ska vara en pågående turnering under hela hösten för fyra lag (cirka 50 personer totalt med reserver) ska ske under nästa vecka. Inbjudningarna har gått till fastighetsägare och andra i den lokala fastighetsbranschen. Varje matchtillfälle (ett per vecka) börjar med frukost och övergår sedan i padel.

Deltagaravgiften blir en prissumma som går oavkortat till välgörenhetsorganisationen Min stora dag.

– Det här blir främst ett bra tillfälle för oss i branschen att träffas där vi kan utbyta erfarenheter. Den stora frågan är ju vad om kommer att hända på marknaden i höst, säger Richard Lulek.

Läs även: Uthyrningen ger Östersund ny stor padelanläggning 

Det finns några få platser kvar

Läs mer här för att anmäla dig. 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.