Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Mikael Graffman lämnar NCC

Publicerad: 2 september 2013, 07:41

Mikael Graffman

Mikael Graffman har valt att lämna sin plats som chef för NCC Property Development Sverige och börjar en ny tjänst som vd och koncernchef på ABT Bolagen.


Ämnen i artikeln:

NCCSkanska

Mikael Graffman sade upp sig innan sommaren från NCC där han varit chef för NCC Property Development Sverige.  Istället kommer han, från och med 1 januari 2014, att överta rollen som vd och Koncernchef för ABT Bolagen.

Mikael Graffman kom till NCC 2009 och arbetade dessförinnan 20 år på Skanska där han var vd för Skanska Nya Hem AB, regionchef för Skanska Nya Hem Stockholm/Mälardalen samt regionchef inom Skanska Asfalt och Betong.
– Jag hade en liknande roll på Skanska under de första 10 åren så det är tillbaks till rötterna nästan. Jag har varit på de stora bolagen i många år nu, jag fick frågan från ABT Bolagen i våras och kände att detta blir rätt, säger Mikael Graffman.

Mikael Graffman kommer att vara kvar på NCC fram till den sista december men då inte i en operativ roll utan Manne Aronsson, Regionchef Väst, tar över som tf. vd.

Bo Albertsson, nuvarande vd och en av delägarna i ABT Bolagen kommer att ta en annan roll i verksamheten.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

NCCSkanska

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.