Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Meyer ny vd på WSP

Publicerad: 5 november 2013, 07:15

Magnus Meyer

Magnus Meyer har utsetts till ny VD i WSP Sverige AB. Magnus Meyer är för närvarande vd i Tengbomgruppen och han tillträder sin nya befattning i mars 2014. Bo Ringdahl har utsetts till ny vd för Tengbom.


Ämnen i artikeln:

Tengbom ArkitekterWSP

Magnus Meyer har utsetts till ny vd i WSP Sverige AB. Magnus Meyer är för närvarande vd i Tengbomgruppen och han tillträder sin nya befattning i mars 2014. Bo Ringdahl har utsetts till ny vd för Tengbom.

Rikard Appelgren har för närvarande befattningen som vd både för WSP Sverige AB och WSP Europe AB. I mars 2014 lämnar han vd-ansvaret för Sverige och fortsätter som vdför WSP Europe AB. Magnus Meyer tillträder sin nya befattning i mars 2014

– WSP är en av marknadens starkaste teknikkonsultbolag med den expertkompetens och erfarenhet som krävs för att möta en allt tuffare konkurrens, inte minst från utländska aktörer. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla WSP för att leda företaget mot fortsatta framgångar, säger Magnus Meyer.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande WSP, Tengbom

Ämnen i artikeln:

Tengbom ArkitekterWSP

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.