Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Max Barclay byter roll hos Newsec

Publicerad: 19 februari 2018, 13:46

Max Barclay. Bild: Newsec

Dan Sandstedt ersätter Max Barclay och utses som ny chef för Capital Markets. I samma veva kompletterar Max sin roll som övergripande chef för den svenska rådgivningsverksamheten.


Ämnen i artikeln:

Max BarclayNewsec

Newsec omstrukturerar i ledningsgruppen och utökar sitt transaktionsteam. Dan Sandstedt utses som ny chef för Capital Markets och ersätter då Max Barclay. I samma veva kompletterar Max sin roll som övergripande chef för den svenska rådgivningsverksamheten med ett nytt ansvar för att koordinera nordiska kunduppdrag.

– Vi ser en efterfrågan från nordiska institutionella kunder att investera mer över landsgränser samt att ha en kontaktperson att vända sig till för att hålla ihop portföljen. Därför sätter vi upp en specialfokuserad säljgrupp, Newsec International Business Team, med rådgivare från samtliga nordiska länder. Genom att sitta i samtliga nordiska rådgivningsbolags styrelser får jag också bättre möjlighet att bidra till merförsäljning och synergier, säger Max Barclay, chef Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Dan Sandstedt har arbetat på företaget i drygt elva år och har då haft huvudfokus på transaktioner och fastigheter. I sin nya chefsroll tillkommer personalansvar för transaktionsteamet med totalt 17 medarbetare, där det senaste tillskottet i gruppen är Camilla Harvenberg som kliver in som Senior Associate.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Max BarclayNewsec

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.