Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Mathias Lantz ny förvaltningschef

Publicerad: 8 september 2017, 06:43

Mathias Lantz, ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder, kommer närmast från Uppsalahem.

Mathias Lantz har tillträtt tjänsten som ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder. “Jag ser fram emot att vara en del i arbetet med att driva ambitiösa planer”, säger han.


Ämnen i artikeln:

Stockholms studentbostäderStudentbostäder

Mathias Lantz har tillträtt tjänsten som ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder. Han kommer närmast från Uppsalahem där han jobbat i drygt nio år, som ansvarig för kommersiell uthyrning och fastighetschef.

– Jag ser fram emot att vara en del i arbetet med att driva ambitiösa planer för att utveckla fastigheterna och skapa bättre förutsättningar för att möta våra kunders förväntningar, säger han i ett pressmeddelande.

Stockholms studentbostäder har som målsättning att bygga 2 000 nya bostäder med en takt på 200–300 per år. Närmast står invigningen av 122 nya studentbostäder i området Strix, Solna, i slutet av september. I nästa etapp beräknas ytterligare 126 studentbostäder bli klara för inflyttning i början av 2018. Lappkärrsberget i Stockholm beräknas få cirka 800 nya studentbostäder med byggstart under 2018.

– Jag är väldigt glad att Mathias nu har börjat hos oss. Hans långa erfarenhet av förvaltning av studentbostäder tillsammans med hans unika driv kommer att bli viktigt för oss i utvecklingen av företaget och vårt erbjudande till våra hyresgäster, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.