fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Martin Larsson efterträder Bo Jertshagen som ordförande för Jefast

Publicerad: 17 juni 2022, 12:19

Martin Larsson blir ny styrelseordförande i Jefast. Till vänster: Cassandra Jertshagen, vd Jefast.

K-Fastigheters finanschef och vice vd Martin Larsson väljs in som styrelseordförande i Jefast. Han efterträder grundaren och ägaren Bo Jertshagen, som fortsatt är majoritetsägare och styrelseledamot.

Ämnen i artikeln:

SvepetJefastHelsingborg

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Jefast nya styrelseordförande heter Martin Larsson. Larsson har lång erfarenhet inom bankvärlden, där han jobbat med både nationell och internationell bankverksamhet. 

Sedan 2018 är han finanschef på K-Fastigheter och även vice vd sedan 2019. Innan dess var han chef för Danske Banks finanscenter i Malmö.

– Jefast fortsätter sin utvecklingsresa och vi är glada att få in Martin i vår styrelse för att tillföra ytterligare kompetens, kommenterar Cassandra Jertshagen, vd och styrelseledamot i Jefast. 

Läs mer: Tre bomässor på H med tidstämpel 

Jefast har funnits sedan 1977 då Bo Jertshagen grundade bolaget: 

– Det gäller att ständigt arbeta med att förbättra vårt familjeföretag. Med Martin som ny styrelseordförande ser vi framemot att fortsätta jobba långsiktigt och strategiskt med Jefast, avslutar Cassandra Jertshagen. 

Martin Larssom säger att han ser fram emot att vara en kugge i den verksamhet som Bo Jertshagen skapade för 45 år sedan: 

– Och som Cassandra ytterligare vidareutvecklat, inte minst avseende Jefasts satsning på Söder i Helsingborg, en satsning som det krävts både stort hjärta och engagemang att genomföra.  

Läs mer: Sydsvenska Hem köper för 109 miljoner i centrala Helsingborg 

Jefast utgår från centrala Helsingborg där man äger bostäder och lokaler. Bolaget driver även ovan nämnda citygalleria, Söder, i Helsingborg. Man äger även en hotellverksamhet i Fort Lauderdale i Florida, USA. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev