Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Marius Møller ny NCC-chef i Danmark

Publicerad: 2 Juli 2012, 07:49

Marius Møller

Marius Møller har anställts som vd och ansvarig för den danska verksamheten i NCC Property Development A/S och tillträder tjänsten den 1 oktober 2012. Han efterträder Nikolaj Hertel.


Ämnen i artikeln:

NCC

Marius Møller har arbetat inom NCC Property Development i Danmark de senaste 16 åren, senast som regionchef för Köpenhamnsområdet.  Han har ytterligare flera års erfarenhet av projektutveckling genom sin tidigare anställning på Rasmussen & Schiötz med dotterbolaget R&S Baugesellschaft där han arbetat med både kommersiella- och bostadsprojekt i Tyskland.

Marius kommer att rapportera till Joachim Hallengren, affärsområdeschef NCC Property Development och han kommer att ingå i affärsområdesledningen.

Marius efterträder Nikolaj Hertel som går i pension efter 22 år på posten som VD för NCC Property Development i Danmark. Nikolaj kommer att fortsätta arbeta på uppdrag av Joachim Hallengren i en roll som Senior Advisor inom affärsområdet NCC Property Development.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NCC

Ämnen i artikeln:

NCC

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.