Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Malmöuppstickaren Croisette etablerar i Stockholm

Publicerad: 17 februari 2017, 04:49

Per Svensson, vd för Croisette som nyligen expanderat till Stockholm.

Foto: Sverrir Thór.

Det Malmöbaserade konsultbolaget Croisette kommer att öppna ett kontor i Stockholm och har rekryterat tre transaktionskonsulter från Colliers. På Stockholmskontoret avser man erbjuda samma tjänster som i Malmö, det vill säga transaktionsrådgivning, värdering och uthyrningsrådgivning.


Ämnen i artikeln:

ColliersCroisettePer Svensson

De konsulter man har rekryterat från Colliers är David Almqvist som går in som partner i Croisette och blir ansvarig för  transaktionsverksamheten i Stockholm. Han tillträder sin nya tjänst 11 april. Utöver Almqvist rekryterar man Olle Håkansson som tillträder sin tjänst 17 februari och även han går in som partner, samt Jakob Eriksson som tillträder som associate i mitten av mars.

– Det är en lyx att vi fått möjligheten att rekrytera denna fungerande trio bestående av tre mycket kompetenta rådgivare till vårt nya kontor i Stockholm. Synergierna mellan vår befintliga transaktionsorganisation i Malmö och vår nya i Stockholm kommer vara betydande och vi ser fram emot att kunna göra spännande affärer tillsammans med våra nya kollegor, kommenterar Fredrik Dackheden, Head of Transactions på Croisette.

Croisette är ett ungt bolag med stora ambitioner och i en intervju i Fastighetsnytt 1/2017 som utkommer idag berättar Per Svensson, bolagets vd och grundare, om dess framtidsplaner som utöver etablering i Stockholm inkluderar en stark ställning på den svenska marknaden för fastighetsrådgivare och eventuellt även en expansion utanför Sveriges gränser.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.