onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Magnusson blir ny vd på SISAB

Publicerad: 9 mars 2016, 12:59

Claes Magnusson. Foto: Locum.

Claes Magnusson, idag projektdirektör på Locum, blir ny vd på SISAB, Skolfastigheter i Stockholm. Han ersätter därmed Åsa Öttenius som i juni meddelade att hon blir ny fastighetsdirektör i Stockholm.

Ämnen i artikeln:

SISABStockholm

Behovet av fler skolplatser i Stockholm ökar kraftigt och SISAB investerar rekordmycket för att möta utvecklingen. SISAB miljardinvesterar just nu för att öka antalet platser i skolor och förskolor. 2015 ökade investeringarna med drygt 50 procent från 900 miljoner kronor till 1,4 miljarder kronor.

– Stockholm växer och staden måste öka takten i utbyggnaden av förskolor och skolor ytterligare. Därför är det mycket glädjande att en person med Claes erfarenheter tar över VD-rollen på SISAB , säger Olle Burell skolborgarråd och styrelseordförande för SISAB.

På Locum har Magnusson ansvarat för Locums samtliga projekt däribland nya Södertälje sjukhus, om- och tillbyggnader på Södersjukhuset, Danderyds sjukhus och St Görans sjukhus. Innan dess arbetade han som avdelningschef på NCC Construction där han bland annat ansvarade för olika skolprojekt.

Claes Magnusson tillträder som vd den 23 maj. Fram till dess fortsätter Carl Bodsten som tf vd.

Redaktionen

Källa: SISAB

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev