Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Magnus Jacobson ny CFO på Kungsleden

Publicerad: 16 april 2018, 04:47

Magnus Jacobson.

Foto: Kungsleden.

Kungsleden rekryterar Magnus Jacobsson som Anders Kvists ersättare i rollen som CFO. Han har tidigare jobbat bland annat som CFO på Norrporten och på Hufvudstaden. Han tar även plats i bolagsledningen.


Ämnen i artikeln:

Anders KvistKungsleden Fastigheter

Kungsleden rekryterar Magnus Jacobson som Anders Kvists ersättare i rollen som CFO. Han har tidigare jobbat bland annat som CFO på Norrporten och på Hufvudstaden. Han tar även plats i bolagsledningen.

– Magnus har en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning, finansiering och IR-frågor i fastighetsbranschen, han har en lång erfarenhet som ledare och ett stort fastighetskunnande. Magnus ska tillsammans med mig och ledningen aktivt medverka till bolagets utveckling och måluppfyllelse på kort och lång sikt och med maximalt värdeskapande för våra aktieägare som mål, säger Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.

Han tillträder den 1 juni. Anders Kvist, nuvarande CFO och vice vd, meddelade i slutet av februari att han lämnar bolaget för rollen som senior rådgivare på Finansinspektionen.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.