Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Magnolia Bostad utser regionchef

Publicerad: 11 januari 2022, 10:49

Foto: Magnolia Bostad

Magnolia Bostad har utsett Carl Lundin till Regionchef Norr.


Ämnen i artikeln:

Magnolia bostad

Carl Lundin har arbetat på bolaget sedan 2018 och då senast i rollen som tillförordnad Regionchef Norr. Han har tidigare jobbat på Cushman & Wakefield och Skanska.

– Vi på Magnolia Bostad har en stark tro på norra Sverige som en attraktiv plats för såväl boende som, jobb och fritid. Det känns väldigt positivt att Carl fortsättningsvis kommer vara ansvarig för Region Norr och jag har stor tilltro till både honom och teamet i Umeå, säger Johan Tengelin, vd på Magnolia Bostad, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Hållbarhetstalangernas framtidsspaningar

Regionkontoret öppnades i Umeå för drygt ett år sedan och driver för tillfället flera projekt i bland annat Luleå, Skellefteå, Sundsvall och Östersund. 

– Magnolia Bostad bidrar till samhällsomvandlingen som sker i norra Sverige genom att utveckla moderna och klimatsmarta bostäder och samhällsfastigheter. Med de ambitiösa resurser som både näringslivet och politiken nu bidrar med ser jag framför mig en fortsatt ljus framtid för Region Norr, säger Carl Lundin, Regionchef Norr, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Magnolia bostad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.