Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Lulebo tar paus i vd-rekrytering

Publicerad: 10 november 2015, 13:01

Efter att vd Lulebos före detta vd Sari Ekblom lämnat bolaget efter bara ett år har styrelsen för bolaget beslutat att ta en paus i rekryteringen av en ny vd. Sari Ekblom lämnade ungefär samtidigt som Lulebo sålde stora delar av sitt bestånd till Rikshem.


Ämnen i artikeln:

LuleåLuleåRikshemFastighetsmarknaden i norra Sverige

Efter att vd Lulebos före detta vd Sari Ekblom lämnat bolaget efter bara ett år har styrelsen för bolaget beslutat att ta en paus i rekryteringen av en ny vd.

Sari Ekblom lämnade ungefär samtidigt som Lulebo sålde stora delar av sitt bestånd till Rikshem, och avhoppet omringades av en del kontrovers.

– Utifrån den situation som Lulebo i nuläget befinner sig i gör vi bedömningen att det är svårt för en ny vd att gå in och fortsätta det påbörjade arbetet med bland annat fastighetsförsäljningarna och omställning av organisationen, säger styrelsens ordförande Emma Engelmark.

Styrelsen har därför ställt frågan till Anna-Stina Nordmark Nilsson om hennes möjlighet att fortsätta ännu en tid som tillförordnad vd. Hon har tackat ja till att stanna kvar till och med juni 2016.

Redaktionen

Källa: Lulebo

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.