Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Logistea snuvar SLP på toppnamn

Publicerad: 20 april 2022, 21:36

Niklas Zuckerman, vd på Logistea, lockar Jesper Carlsöö till bolaget.

Logistea rekryterar rutinerade Jesper Carlsöö som projektutvecklings- och uthyrningschef samt medlem av koncernledningen. Carlsöö lämnar därmed Corem där han har varit de senaste 15 åren.


Ämnen i artikeln:

SvepetLogistea

Jesper Carlsöö har mer än 15 års erfarenhet från förvaltning och uthyrning av logistikfastigheter. 

Carlsöö kommer från Corem Property Group (M2), där han har haft fler olika roller – den senaste som uthyrnings- och marknadschef. Dessförinnan var han regionchef inom bolaget och innan dess arbetade han som fastighetsförvaltare inom M2 gruppen. 

Från början var det tänkt att Carlsöö skulle gå till SLP – men han hann aldrig börja på tjänsten innan Logistea kontrade med ett jobberbjudande. 

Läs mer: SLP plockar toppnamn från Corem 

– Med sin kunskap och erfarenhet från projektuthyrning av lager och logistikytor kommer Jesper att vara en viktig del i arbetet att nå vårt mål att årligen producera minst 25 000 kvadratmeter ny yta. Med Jespers driv och track record i kombination med vår stora portfölj med byggbar mark har vi de bästa förutsättningarna för kommande projektutveckling inom Logistea, kommenterar Niklas Zuckerman, vd på Logistea. 

Carlsöö tillträder tjänsten omgående. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

SvepetLogistea

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.