torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Logicenters tar in ny chef i Norge

Publicerad: 11 augusti 2020, 06:19

Ruben Krantz. Foto: Logicenters

Logistikfastighetsbolaget Logicenters växlar upp i Norge och stärker teamet där genom att värva Ruben Krantz till Director Business Development. Han kommer närmast från samma typ av tjänst på Colliers.

Ämnen i artikeln:

NorgeLogicenters

AJ


Logicenters har som mål att expandera kraftigt i Norge och bolaget har på senare tid köpt mark och gjort nyutvecklingar i Vestby strax utanför Oslo. Nyrekryterade Ruben Krantz kommer att ansvara för den fortsatta affärsutvecklingen i Norge.

Läs även: Logicenters vill inte vänta – bygger på spekulation

”Det här är en rekrytering vi verkligen är nöjda med. Ruben besitter en värdefull erfarenhet från branschen, ett brett nätverk och en god förståelse för vad våra kunder värdesätter. Logicenters befinner sig i en stark tillväxtfas, inte minst i Norge, och Ruben blir en viktig kugge i verksamhetens vidare satsningar”, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters, i ett pressmeddelande.

Mitt mål är att bidra till att Logicenters blir den ledande logisikfastighetsaktören i Norge.

Ruben Krantz har jobbat med logistik i Norge under de senaste åren, bland annat på Colliers och på Malling & Co Markets. 

”Mitt mål är att bidra till att Logicenters blir den ledande logisikfastighetsaktören i Norge och jag ser fram emot att få stötta upp och utveckla verksamheten ytterligare tillsammans med mitt nya team”, säger Ruben Krantz i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev