Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Logicenters rekryterar tre

Publicerad: 12 mars 2019, 13:15

Victora Ödmark, Richard Drougge och Simon Campbell.

Logicenters utökar teamet och tillsätter tre nya medarbetare. Simon Campbell, Richard Drougge och Victoria Ödmark har rekryterats inom fastighetsutveckling, ekonomi och affärsutveckling.


Ämnen i artikeln:

Logicenters

– Nu rekryterar vi tre personer till Logicenters som blir otroligt viktiga. Alla tre besitter kompetenser som vi behöver och jag är stolt över att de väljer att ansluta till oss, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

Simon Campbell blir ny Project Manager till teamet för fastighetsutveckling. Han kommer närmast från tjänsten som projektchef på Skanska.

Richard Drougge har utsetts till Fund Contoller med fokus på finansieringsfrågor, investerarrapportering och transaktioner. Han kommer senast från rollen som projektledare på PwC.

Victoria Ödmark rekryteras som Business- and Asset Manager. Hon kommer närmast från NREP där hon senast har ansvarat för expansionen av Pelican Self Storage.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Logicenters

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.