lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Locum förstärker med två direktörer

Publicerad: 5 maj 2020, 10:18

Patrik Häggstrand och Åsa Welander började sina tjänster som fastighetsdirektörer på Locum den 4 maj. Foto: Locum

Två nya fastighetsdirektörer tar plats i Locum. Det är Patrik Häggstrand och Åsa Welander som med innovation i fokus ska leda och utveckla varsitt område.

Ämnen i artikeln:

Locum

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Patrik Häggstrand blir fastighetsdirektör för akutsjukhus och Åsa Welander fastighetsdirektör för universitetssjukhusen och länets övriga sjukhus.  

– Vi har ett viktigt uppdrag i att skapa attraktiva och hållbara vårdmiljöer för stockholmarna. Vi strävar hela tiden efter att utveckla och jobba smartare och Patrik och Åsa blir starka tillskott för oss när vi nu ska stå redo för att möta de vårdbehov som finns framöver, säger Anette Henriksson, vd på Locum, i ett pressmeddelande.

Slottsansvarig

Åsa Welander kommer närmast från en tjänst som fastighetsdirektör för Statens fastighetsverk där hon ansvarat för Stockholms slott, regeringsbyggnader och utrikes fastigheter såsom ambassader och residens världen över. Dessförinnan har hon bland annat arbetat som förvaltningschef på Specialfastigheter och varit chef för uthyrning av bostäder på Fastighets AB Förvaltaren.

Går från eget bolag

Patrik Häggstrand har 30 års erfarenhet från fastighetsförvaltning och byggprojekt. Nu senast som ägare och vd på eget bolag med bredd inom fastighetssektorn. Han har tidigare varit fastighetschef för Lidingö stad och haft många olika roller på Statens fastighetsverk där han senast var chef för verksamhetsutveckling.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev