Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Lista: De fick nya jobb inom fastighetsbranschen i maj

Publicerad: 31 maj 2022, 13:05

En bostadsexpert går från Savills till konkurrenten Newsec, Alecta rekryterar chef från Kungsleden och en tidigare chef på Skanska går till Afry. Det är några av rekryteringarna som ritade om jobbkartan i fastighetsbranschen i maj. Fastighetsnytt har hela listan på de som knep de nya jobben.


Ämnen i artikeln:

SavillsNewsecAfrySkanskaPeabAMF FastigheterBonnier FastigheterBrunswick Real EstateAlectaPlatzer FastigheterKungsledenCastellumSernekeVolito FastigheterAros BostadWihlborgs FastigheterFolksamRiksbyggenBjerkingHifabJLLCBREAkademiska HusWSPSvefaJernhusenSkandia FastigheterPWCAP FastigheterEinar MattssonNREP

Daniel Albrektson, director på Savills

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.