måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Linus Ericsson tar över JLL Sverige

Publicerad: 9 oktober 2018, 08:37

Linus Ericsson. Foto: JLL.

Linus Ericsson, idag chef för affärsområdet Debt & Financial Advisory, tar över som vd för JLL i Sverige. Han efterträder Daniel Gorosch den 10 oktober.

Ämnen i artikeln:

Daniel GoroschJLLLinus Ericsson

Linus Ericsson, idag chef för affärsområdet Debt & Financial Advisory, tar över som vd för JLL i Sverige. Han efterträder Daniel Gorosch den 10 oktober.

– Sverige är en av Europas större investerarmarknader för fastigheter och därmed en viktig marknad för JLL där vi ser stora möjligheter framöver. Linus har inom JLL utvecklat den finansiella rådgivningen på ett sätt som flyttat fram JLLs position som rådgivare i inhemska och internationella fastighetstransaktioner. Jag är mycket glad att nu lämna över ansvaret för hela den svenska verksamheten till Linus, säger Guy Grainger, CEO på JLL EMEA.

Ericsson har tidigare bland annat varit vd för AGL.

– JLL har ett värdeskapande kunderbjudande och en stark marknadsposition såväl i Sverige som internationellt. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med ledningsgruppen och övriga medarbetare vidareutveckla tjänsteutbudet och än bättre utnyttja vår internationella styrka, säger Linus Ericsson.

Det var den 15 augusti som Daniel Gorosch meddelade att han lämnar bolaget efter 11 år, och istället kliver in som vd för Svenska Bostadsfonden.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev