Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Link Arkitektur plockar talang från Sweco

Publicerad: 28 januari 2020, 09:00

Anna Lundberg är ny regionchef för LINK arkitekturs kontor i Umeå och Skellefteå.

Foto: Link Arkitektur

Link arkitektur rekryterar Anna Lundberg som ny regionchef för kontoren i Umeå och Skellefteå. “Det är otroligt spännande”, säger hon i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

LINK ArkitekturUmeåSkellefteå

Link arkitektur rekryterar Anna Lundberg som ny regionchef för kontoren i Umeå och Skellefteå. “Det är otroligt spännande”, säger hon i ett pressmeddelande.

Anna Lundberg kommer närmast från Sweco Architects i Umeå, där hon har varit kontorschef sedan 2015. Men den 6 januari tillträdde hon tjänsten som ny regionchef på Link Arkitektur.

– Vår rekrytering är verkligen lyckad. Hon matchar våra behov väl och kommer på ett bra sätt bidra till fortsatt positiv utveckling av vår verksamhet här i norra Sverige, säger biträdande regionchef Torbjörn Windseth, tidigare regionchef, till pressen.

Lundberg, som är utbildad inredningsarkitekt vid HDK och har över sjutton års erfarenhet främst inom kommersiella och offentliga projekt, basar nu över totalt 28 anställda i Umeå och Skellefteå.

– Det är med stor ödmjukhet jag tackar för förtroendet att leda dessa team. Det är ett otroligt spännande uppdrag att få vara med att bidra till utvecklingen i en region med sådan stadig tillväxt som norra Sverige, , säger hon i ett pressmeddelande.

Ett av de större pågående uppdragen i regionen är bland annat en ny lågenergibyggnad vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå som ska stå klar under 2021.

Läs även: Här är Sveriges mest digitala sjukhusbygge

Teresa Ahola

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.