Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Linda Rosen blir vd på Lindbäcks

Publicerad: 22 januari 2018, 09:04

Linda Rosén.

Foto: Lindbäcks.

Linda Rosén blir vd på Lindbäcks Group AB. Hon kommer närmast från rollen som leancoach på företaget.


Ämnen i artikeln:

Lindbäcks byggFastighetsmarknaden i norra Sverige

Linda började som på Lindbäcks för snart tre år sedan med en bakgrund i Volvo Aero och Volvo CE där hon bland annat arbetat som internkonsult för verksamhets- och ledarskapsutveckling samt Strängnäs kommun och Astra Zeneca där hon verkat som projektledare och metodtekniker inom Lean.

Koncernbolaget har inte tidigare haft en aktiv roll som bolag, vilket nu kommer att förändras.

– Det känns som en stor och spännande utmaning att få förtroendet att leda en koncern som är så tryggt förankrad som familjeföretag men där det också finns så starkt driv och tydliga framtidsvisioner, säger Linda Rosén.

Koncernbolaget består idag av tre bolag; Lindbäcks Bygg, Lindbäcks Boende och Lindbäcks Fastigheter. Idag finns cirka 500 medarbetare i koncernen.

– Hennes roll blir i första hand att leda arbetet på en övergripande nivå för våra bolag men också företagets stödfunktioner, IT, HR, kommunikation, ekonomi och verksamhetsutveckling, säger Stefan Lindbäck, vd Lindbäcks Bygg, och en av de fyra ägarna till familjeföretaget.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.