torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Liljewall rekryterar två vårdarkitekter

Publicerad: 16 april 2021, 10:06

Jenny Ålander och Måns Adamson, vårdarkitekter på Liljewall i Stockholm. Foto: Liljewall

Liljewall arkitekter förstärker Stockholmskontoret med två vårdarkitekter.

Ämnen i artikeln:

Liljewall arkitekter

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Måns Adamson och Jenny Ålander blir en del av Liljewalls vårdteam och kommer, tillsammans med teamet i Göteborg, utveckla affärsområdet i Stockholm. 

Måns Adamson kommer senast från BSK Arkitekter och har tidigare arbetat på Arkitema, Reflex Arkitekter samt som teamleader på NKS för White Tengbom team. Han har under sin karriär arbetat på vård- och laboratorieprojekt som bland annat Barkarby sjukhus, Sahlgrenska life i Göteborg och St Görans sjukhus i Stockholm. I sin nya roll på Liljewall blir han uppdragsansvarig arkitekt.

– Det känns jätteroligt att få vara med och bygga upp en vårdgrupp på Stockholmskontoret. Vi har just nu flera pågående och planerade uppdrag inom vårt ramavtal med Locum på Danderyd och i Norrtälje. Tillsammans med våra kollegor i Göteborg ligger vi i startgroparna för projektering av en vårdcentral i Oxelösund, säger Måns Adamson, i bolagets pressmeddelande.

Jenny Ålander kommer senast från Tengbom där hon arbetat som handläggande arkitekt i fyra år. Hon har bland annat arbetat med Ersta Nya sjukhus, fastighetsutvecklingsplaner för Huddinge och St Görans sjukhus samt ett nytt universitetssjukhus i Kina, Xi’an International Lugang Hospital.

– Jag ser det som en förmån att få arbeta med vårdarkitektur och gestalta så viktiga byggnader. Nu ska det bli fantastiskt roligt att få vara en del av Liljewalls resa mot att utveckla vårdkompetensen även i Stockholm, säger Jenny Ålander, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev