tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Lidls tidigare fastighetschef hoppar på nya kontorssatsningen

Publicerad: 20 april 2022, 07:34

Lulu Gylleneiden klar för en ny tjänst.

Fastighetsbolaget Easy Depot utser Lulu Gylleneiden till affärsutvecklingschef. Gylleneiden har tidigare varit fastighetschef på Lidl och ska nu ansvara för strategin och verkställandet kring etableringen av 100–150 Easy Depot Business Parks i Sverige inom sju till tio år.

Ämnen i artikeln:

SvepetLidl

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Lulu Gylleneiden är klar för Easy Depot. Hon var den första att anställas på Lidl när den tyska matkedjan etablerades i Sverige och har varit med på resan mot 200 butiker. 

Utöver Lidl har hon varit på NCC, Colliers, och Malthus och har arbetat i flera olika roller, däribland vd, regionchef och fastighetschef men har också erfarenhet från flera styrelseuppdrag.

– Lulu har vana av att jobba mot högt ställda mål och i kombination med hennes erfarenhet inom fastighetsbranschen och våra expansiva planer kommer bolaget gynnas av att Lulu ansluter till vårt team, menar Sofia Wäborg, vd på Easy Depot. 

Som Fastighetsnytt tidigare skrivit grundades Easy Depot nyligen av trion: Lennart Sten, Anders Pettersson och Mats Johansson som varit med och grundat Klarabo, samt Sofia Wäborg (tidigare Skanska) som bolagets nya vd. 

Läs även: Klarabo-grundare startar nytt fastighetsbolag – siktar på 150 anläggningar

I en övertecknad nyemission har bland annat investmentbolaget Doxa, med Greg Dingizian och Erik Selin på ägarlistan, investerat i bolaget. 

– Jag har en stark tilltro till grundarna och deras förmåga att få företag att växa. Det tillsammans med högt ställda mål, planerade etableringstakt och det hållbarhetstänk och sociala ansvar som man har presenterat fick mig att tacka ja till rollen, säger Lulu Gylleneiden.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev