måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Lennerhov lämnar som ordförande i Trianon: Privata skäl

Publicerad: 23 augusti 2022, 20:41

Boris Lennerhov var i 20 års tid varuhuset Gekås vd. 2021 slutade han. Nu lämnar han med omedelbar verkan ordförandeposten i Trianon. Foto: SVT

Boris Lennerhov, styrelseordförande i Trianon sedan januari 2021 och styrelseledamot sedan 2017, har meddelat bolagets styrelse att han lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan. Bakgrunden till beslutet är privata skäl.

Ämnen i artikeln:

Trianon Fastigheter

R


Viktoria Bergman är utsedd till ny styrelseordförande fram tills att en ny ordförande valts av bolagsstämman.

– Jag är stolt över Trianons utveckling de senaste åren med både börsintroduktion och en fantastisk tillväxt av bolaget. Redan när jag blev medlem i styrelsen 2017 hade jag höga förväntningar och de har infriats med råge. Det har varit en stor ära för mig att leda styrelsens arbete samt att arbeta med ledningen och jag önskar Trianon allt gott även i framtiden, kommenterar Lennerhov. 

Läs mer: Gekås köper Tegelbruket av Järngrinden 

Olof Andersson, Trianons vd om avhoppet: 

– Boris har varit en del av Trianons styrelse sedan Trianon börsnoterades 2017 och har spelat en stor roll för bolagets utveckling under dessa år. Jag vill tacka honom för hans engagemang, ledarskap och det goda samarbetet under denna betydelsefulla tid. Med Viktoria som styrelseordförande, ser jag fram emot att fortsätta den här resan tillsammans. 

2021 lämnade Boris Lennerhov även sitt uppdrag som vd för Gekås i Ullared som han innehadde mellan 2000–2014 samt från november 2017 till 1 januari 2021. Lennerhov är bosatt i Båstads kommun. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev