Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Lena Hök från Skandia till Skanska

Publicerad: 7 juni 2017, 10:38

Lena Hök.

Foto: Skanska.

Lena Hök blir Senior Vice President Green & Community (CI) på Skanska. Hon kommer närmast från rollen som hållbarhetschef på samma bolag.


Ämnen i artikeln:

Skandia FastigheterSkanska

Lena Hök blir Senior Vice President Green & Community (CI) på Skanska. Hon kommer närmast från rollen som hållbarhetschef på Skandia.

– Att vara duktiga på hållbarhetsfrågor är en konkurrensfördel men också något som förväntas av oss. Lena har mycket erfarenhet av att framgångsrikt förena hållbarhetsfrågor med affärer och jag ser mycket fram emot att jobba ihop, säger Christel Åkerman, vice vd, Skanska.

Lena Hök är bland annat verksamhetschef för Skandias forskningsstiftelse Idéer för livet. Hon är också medlem i styrelsen för SIDA, Styrelsen för Internationellt Utvecklingsarbetet och är ordförande för den svenska kommittén för Corporate Responsibility och anti-korruption i den internationella handelskammaren.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Skandia FastigheterSkanska

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.