lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Lämnar Sturekvarteret – blir ny affärsutvecklare på Castellum

Publicerad: 23 augusti 2022, 09:01

Ulrika Bexell ska utveckla nya arbetsplatser i Stockholm.

Castellum rekryterar Ulrika Bexell som affärsutvecklare i Stockholm. Hon kommer senast från TAM Group där hon arbetat med kontorsutveckling inom Sturekvarteret i Stockholm city. Dessförinnan har hon erfarenhet från både förvaltning och uthyrning på bland annat Stadsrum och Atrium Ljungberg.

Ämnen i artikeln:

SvepetCastellumAtrium Ljungberg

R


Ulrika Bexells fokus kommer att vara att utveckla områden tillsammans med Stockholm stad samt bidra till att skapa framtidens arbetsplatser, skriver Castellum ett pressmeddelande. 

Läs mer: Bilder: Nu byter Rutger Arnhult kontor – flyttar in i Kungsledens lokaler 

– Vi är glada att kunna rekrytera Ulrika med hennes breda kompetens. Hennes erfarenheter från både förvaltning, uthyrning och utveckling är värdefulla i vår strategi att fortsätta växa och utveckla de bästa stadsutvecklingsprojekten i regionen, kommenterar Daniel Kvant Suber, affärsutvecklingschef på Castellum.

Flera Stora Castellumprojekt i Stockholm

Castellum Stockholm har flertalet stora pågående projekt. Bland annat: Hagastaden, Hornsberg 10 på Västra Kungsholmen, a:place i Kista samt logistikutveckling i Brunna, men också omfattande projektmöjligheter framöver där Torsgatan, Slakthusområdet och Marievik är några av de områden i Stockholmsregionen där Castellum utvecklar arbetsplatser.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev