Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Lämnar kommunalt bolag för nytt jobb på Stendörren

Publicerad: 5 maj 2020, 11:19

Johan Malmberg tillträder som transaktionschef på Stendörren senast i augusti. I bakgrunden en av bolagets fastigheter på Ekbacksvägen i Bromma.

Montage: Förvaltaren/Stendörren

Johan Malmberg går från att vara affärsutvecklingschef på kommunala Förvaltaren i Sundbyberg till att bli transaktionschef på börsnoterade Stendörren.


Ämnen i artikeln:

Stendörren FastigheterFörvaltaren Sundbyberg

Johan Malmberg har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsrelaterad och finansiell rådgivning och kommer närmast från tjänsten som affärsutvecklingschef på det kommunala bostadsbolaget Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg.

Läs även: Klart med ny vd på Stendörren – rekryteras internt 

Johan Malmberg tillträder tjänsten senast den 25 augusti 2020 och kommer därefter ingå i Stendörren Fastigheters ledningsgrupp.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med all personal på Stendörren få vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling av bolaget och dess fastighetsportfölj. Med Stendörrens affärsidé, starka ägare och duktiga organisation ser jag goda möjligheter till många spännande investeringar i framtiden, säger Johan Malmberg i ett pressmeddelande.

Stendörrens vd Erik Ranje uppger i en kommentar till rekryteringen att Johan Malmbergs breda kompetens inom finans- och fastighetsrelaterade affärer är en viktig pusselbit när det gäller att nå målet om fortsatt expansion. 

Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med all personal på Stendörren få vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling av bolaget.

Erik Ranje tillträdde som vd i februari i år efter att tidigare vd:n Micael Nycander valt att lämna bolaget. Erik Ranje var tidigare CIO på Stendörren. 

Bolaget äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.