torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Lämnar Heimstaden – blir ny vd för Klippudden

Publicerad: 25 augusti 2022, 06:15

Daniel Goldman, som går från Heimstaden, har tidigare även varit på Akelius. Foto: Oatawa

Styrelsen i Klippudden Fastigheter meddelar att Daniel Goldman tar över posten som vd i bolaget från 1 november 2022. Han efterträder Gustav Carp som de senaste sex åren arbetat med att bygga upp en stabil plattform med både stark tillväxt och aktiv förvaltning.

Ämnen i artikeln:

SvepetSlättö

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


I februari 2022 ingick Holmström Fastigheter och Slättö ett samarbete avseende Klippudden med målet om att nå tio miljarder i fastighetsvärde inom fem år. 

I samband med det nyetablerade samarbetet går bolaget in i en ny fas, skriver Klippudden i ett pressmeddelande: ”Där Daniel Goldmans kunskaper inom transaktion och fastighetsförvaltning kommer bidra till Klippuddens utveckling”. 

Daniel Goldman kommer senast från Heimstaden där han har varit ansvarig för Stockholmsregionen. Dessförinnan hade han en liknande roll på Akelius.

– Jag är glad att välkomna Daniel Goldman till rollen som vd för Klippudden Fastigheter. Det är min övertygelse att han har vad som krävs för att ta bolaget in i nästa fas. Vi har en fantastisk resa bakom oss där Gustav Carp ansvarat för bolagets uppbyggnad och resa som gjort Klippudden till det fina bolag det är idag. Jag tackar Gustav för det fantastiska jobbet han har gjort med bolaget och tillsammans lämnar vi nu över till Daniel, kommenterar Fredrik Holmström, ordförande Klippudden Fastigheter.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev