torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Lämnar CBRE – går till Cushman & Wakefield

Publicerad: 2 september 2019, 07:39

Får sin nya arbetsplats på Regeringsgatan i Stockholm. Foto: Mostphotos / Cushman & Wakefield

Han blir ny partner hos Cushman & Wakefield.

Ämnen i artikeln:

CBRECushman & WakefieldCushman & Wakefield

Han blir ny partner hos Cushman & Wakefield. “Tillsammans ska vi fortsätta att vara en viktig part för utvecklingen av kommersiella fastigheter i Sverige”, säger Håkan Klinterhäll i ett pressmeddelande.

Håkan Klinterhäll går in som partner och ny head of agency leasing för Cushman § Wakefields verksamhet i Sverige, berättar fastighetstjänsteföretaget i ett pressmeddelande.

Håkan Klinterhäll kommer närmast från CBRE där han varit director inom segmentet investor leasing i Stockholm. Han tillträder sin nya tjänst på Cushman & Wakefield den 1 oktober och tar också plats i företagets ledningsgrupp.

Företrädaren Johan Zachrisson fortsätter inom affärsområdet men i en roll som senior konsult och kommer framöver helt att fokusera på affärsutveckling, kundkontakter och nya uppdrag.

– Det är verkligen otroligt spännande att få ta sig an ledarskapet för agency leasing och att arbeta med Johan och det oerhört kompetenta teamet. Tillsammans ska vi fortsätta att vara en viktig part för utvecklingen av kommersiella fastigheter i Sverige. Att få möta framtiden med just Cushman & Wakefield känns helt rätt, säger Håkan Klinterhäll i pressmeddelandet.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev