onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Lämnade Castellum – nu blir Maria Strandberg CFO på Amasten

Publicerad: 18 november 2022, 08:45

Maria Strandberg.

På torsdagen meddelade Castellum att CFO:n Maria Strandberg sagt upp sig. I dag blev det klart att hon får samma titel på Amasten.

Ämnen i artikeln:

SvepetCastellum

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


I ett pressmeddelande skriver SBB att Maria Strandberg blir ny CFO för dotterbolaget inriktat på bostadsfastigheter, Amasten. Tidigare hade hon samma titel på Castellum, som meddelade hennes uppsägning så sent som igår. Då hade hon bara varit anställd där i några månader.

Hon kommer att tillträda sin nya tjänst under våren, skriver SBB.

– Det känns fantastiskt bra att välkomna Maria till det nya bostadsbolaget och vår ledningsgrupp. Maria är en engagerad ledare med strategiskt fokus och lång erfarenhet av att arbeta i en noterad miljö, säger Ylva Sarby Westman, vd Amasten Fastighets AB, i en kommentar.

Ylva Sarby Westman var Maria Strandbergs företrädare som CFO på Castellum men meddelade i januari i år att hon lämnar sin post.

– Jag ser fram emot att som CFO vara med och utveckla det nya bolaget samt skapa de bästa förutsättningarna för tydlig och transparent finansiell rapportering och analys, säger Maria Strandberg, tillträdande CFO för Amasten Fastighets AB, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev