lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

KSO i Botkyrka lämnar för nytt uppdrag

Publicerad: 27 november 2015, 08:36

Katarina Berggren (S), lämnar efter elva år sitt uppdrag som gruppledare för Socialdemokraterna i Botkyrka och som kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka kommun. Nytt uppdrag blir som biträdande partisekreterare under Carin Jämtin.

Ämnen i artikeln:

SocialdemokraternaBotkyrkaBotkyrka kommun

Hon har varit gruppledare och ordförande för kommunstyrelsen sedan 2004.
–​ Det är kul och tråkigt på en och samma gång. Jag har under 11 år haft förmånen utveckla Botkyrka som plats. Det har varit fantastiskt, intressant och roligt. Nu känner jag att det är dags att gå vidare och lämna över stafettpinnen till någon annan, säger Katarina Berggren, i ett pressmeddelande.

Socialdemokraternas verkställande utskott har beslutat att föreslå Katarina Berggren till biträdande partisekreterare med kommunsamordningsansvar. Formellt fattar partistyrelsen beslut under nästa vecka.
– Ju fler som jobbar med viktiga frågor desto bättre, vi har en tradition med en eller flera biträdande partisekreterare. Det här är första gången vi har en med kommunansvar och vi har valt det för att utmaningarna är så stora. Det handlar om flyktingsituationen, men även andra frågor på kommunnivån, som skola och bostäder, säger Carin Jämtin, till Svenska Dagbladet

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Botkyrka kommun, SvD

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev