Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Krook & Tjäder utökar styrelsen

Publicerad: 18 maj 2018, 07:03

Bild: Krook & Tjäder

Viviénne Dahlstrand blir ny ledamot i Krook & Tjäders styrelse. Hon tillträdde vid företagets årsstämma i slutet på april 2018.


Ämnen i artikeln:

Krook & Tjäder

Viviénne Dahlstrand blir ny ledamot i Krook & Tjäders styrelse. Hon tillträdde vid företagets årsstämma i slutet på april 2018.

Viviénne är advokat med erfarenhet av bolagsrätt, fastighetsrätt och entreprenadjuridik. Hon är även sekreterare i styrelsen för Södra Avdelningen av Sveriges Advokatsamfund och är en del av styrelsen för Climat 80 AB.

– Jag ser fram emot att fördjupa mig i Krook & Tjäders verksamhet och att väva in mina erfarenheter som verksam advokat och min bakgrund inom ekonomi med nya kunskaper inom arkitektur och byggteknik. Min förhoppning är att jag ska kunna bidra med att tillföra styrelsen nya och praktiska syn- och angreppssätt, säger Viviénne Dahlstrand advokat och civilekonom.

– Vår ambition är att ligga i framkant, då måste vi omge oss med kompetenser och expertis inom olika områden och branscher så att vi arkitekter, ingenjörer, inredningsarkitekter och produktdesigner kan fokusera på verksamheten. Med Viviénne får vi förutom kunskap även tillgång till ett ännu bredare nätverk, säger Pontus Orrbacke, arkitekt och en av huvudägarna.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Krook & Tjäder

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.