Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Kristina Englund ny vd för Struktur

Publicerad: 25 maj 2012, 08:53

Kristina Englund

Kristina Englund kommer närmast från Hifab och tjänsten som vd för Hifab International och hon efterträder tillförordnade vd:n Magnus Melberg i augusti 2012.


Kristina Englund kommer närmast från Hifab där hon arbetat sedan fyra år tillbaka som vd för Hifab International och ansvarig för Hifabs internationella verksamhet. Innan dess var Kristina vd för Thalamus Networks, och hon har också med sig 5 års erfarenhet från Ångpanneföreningen som affärsområdeschef, samt några år inom IT-konsult branschen både som konsult och konsultchef.

– Vi är glada att kunna utse Kristina Englund till ny vd och hälsar henne samtidigt välkommen till Struktur. Kristina har en gedigen bakgrund med ledande positioner inom konsult- och projektaffärer och en lång erfarenhet från branschen. Det är styrelsens övertygelse att Kristina är rätt person att ytterligare utveckla Strukturs varumärke och ledande position, säger styrelsens ordförande Patrik Rignell.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Struktur

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.