onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Kristina Alvendal i Svenska Hus styrelse

Publicerad: 14 mars 2016, 04:30

Kristina Alvendal

Kristina Alvendal, tidigare stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholm, väljs in i styrelsen för Svenska Hus, ett fastighetsbolag i koncernen Gullringsbo Egendomar.

Ämnen i artikeln:

Kristina AlvendalSvenska Hus

Kristina Alvendal, tidigare stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholm, väljs in i styrelsen för Svenska Hus, ett fastighetsbolag i koncernen Gullringsbo Egendomar. Nyligen rekryterade bolaget, vars fastighetstillgångar värderas till cirka 5 miljarder kronor, Daniel Massot från Hufvudstaden till vd-posten i bolaget.

Utöver styrelseuppdraget kommer Alvendal att vara engagerad i andra bolag i koncernen, bland annat för att intensifiera byggbolaget MVB:s arbete gentemot statliga och kommunala beställare.

”Kristina kommer att vara en mycket aktiv ledamot och, genom sitt breda nätverk, stärka företagets verksamhet framför allt i Stockholmsregionen. Med Kristinas kontakter i huvudstadsregionen och Daniels nätverk i Göteborgsregionen räknar vi med en fin expansion för Svenska Hus de kommande åren,” kommenterar Hans Eliasson, ordförande i Gullringsbo Egendomar i ett pressmeddelande.

Utöver sina politiska uppdrag för moderaterna i Stockholms stad har Kristina Alvendal varit vd för Airport City Stockholm samt arbetat som PR- och kommunikationskonsult.

Sverrir Thór

Källa: Pressmeddelande från Svenska Hus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev