Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Kristin Berg tar över vd-stolen på Mestro

Publicerad: 1 augusti 2022, 07:31

Gustav Stenbeck, vd Mestro, lämnar över stafettpinnen till Kristin Berg.

Foto: Mestro

Styrelsen för Mestro, som erbjuder automatiserade energiuppföljningssystem för fastighetsägare, meddelade nyheten i våras. I dag har det blivit dags för Kristin att tillträda sin nya roll.


Ämnen i artikeln:

HållbarhetsredovisningarSvepet

– Vi ser i branschen att fastighetsägarna vill ha mer och fler verktyg för att klara av och leverera på den gröna omställningen. Jag ser därför oerhört mycket fram emot att fortsätta på denna tillväxtresa, kommenterar Kristin Berg, ny vd för Mestro. 

Mestro har de senaste åren positionerat sig starkt som en central plattform för fastighetsägare med en hållbar agenda. Sedan bolaget noterades i slutet av 2021 har efterföljande rapporter visat på samma starka trend enligt ledningen. 

Läs även: Sehlhall inleder samarbete med Mestro

Kristin Berg har 25 års erfarenhet från ledande befattningar inom tech, retail och fastighetsbranschen. I roller som försäljningschef, konsultchef, produktchef, partnerchef och vd har Kristin drivit affärsutveckling hos bland annat Visma, Lexmark, Teknikkvinnor samt FAST2. Med sin erfarenhet av att skala upp bolag är hon nu redo att ta sig an sin nya roll på Mestro.

Läs även: Kul kommunikation bidrar inte till en mer hållbar värld

Nuvarande vd Gustav Stenbeck kommer övergå till en rådgivande roll med primärt fokus att stötta bolaget i dess Europaexpansion.

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.