Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Kommunikationsdirektör till Castellum

Publicerad: 9 januari 2017, 06:35

Ingalill Östman.

Foto: Castellum.

Ingalill Östman som tidigare har varit kommunikationsdirektör på industrijätten SKF har rekryterats till tjänsten som kommunkationsdirektör på Castellum. Hon kommer att ingå i koncernledningen.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Ingalill Östman som tidigare har varit kommunikationsdirektör på industrijätten SKF har rekryterats till tjänsten som kommunkationsdirektör på Castellum. Hon kommer att ingå i koncernledningen och tillträder i mitten av januari.

Tidigare har hon som sagt varit kommunikationsdirektör på SKF men kommer närmast från egen konsultverksamhet. Dessutom har hon haft olika roller inom koncernkommunikation hos ABB.

– Vi ser fram emot att Ingalill, genom sin breda erfarenhet inom kommunikationsområdet, kommer att fortsätta utveckla såväl intern som extern kommunikation i koncernen. Tillsättandet av en ny tjänst ligger helt i linje med de förändringar som pågår i Castellum, vilket innebär att flera funktioner samordnas och effektiviseras och där kommunikationen är en central del i processen, kommenterar vd Henrik Saxborn i ett pressmeddelande.

Malin Engelbrecht som tidigare varit kommunikationschef kommer att arbeta som projektchef för strategiska initiativ, enligt information från Castellum.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.