Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

KLP rekryterar två nya

Publicerad: 19 januari 2015, 07:54

KLP Fastigheter rekryterat Michael Blomqvist som Chef projekt & teknik och Andreas Nylund som Fastighetschef.


Ämnen i artikeln:

KLP FastigheterNewsecNiam FastigheterRedito

KLP Fastigheter rekryterat Michael Blomqvist som Chef projekt & teknik och Andreas Nylund som Fastighetschef.

Michael Blomqvist är civilingenjör, väg- och vatten. Närmast har han arbetat på riksdagsförvaltningen i en roll som Fastighetschef där han ansvarat för riksdagens fastigheter.

Andreas Nylund är civilingenjör med inriktning på fastighetsekonomi, och kommer närmast från Newsec där han tjänstgjort sedan 2009 och senast varit uppdragsansvarig för Redito och tidigare asset manager inom både Niam fastighetsfonder och andra uppdrag.

KLP Fastigheter har därmed 11 anställda. Ytterligare ett par rekryteringar kommer att genomföras under våren, uppger bolaget.

– Vi har under en period varit underbemannade och därför avstått från förvärv på den svenska marknaden. KLP har inom koncernen ett stort investeringsbehov i fastigheter och vi ser därför fram emot att nu kunna genomföra ytterligare förvärv på den svenska marknaden, kommenterar Anette, säger Anette von Mentzer som ansvarar för KLPs svenska verksamhet.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande KLP

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.