Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

KLP Fastigheter anställer tre

Publicerad: 8 april 2013, 09:21

KLP har anställt Sebastian Pammer som förvaltare, tidigare ICA Fastigheter, Mats Höjdén som driftchef, tidigare Statens Fastighetsverk och Dalkia och Richard Unger som fastighetstekniker, tidigare Vasakronan. Samtliga påbörjar sina anställningar under våren.


Ämnen i artikeln:

KLP Fastigheter

KLP har anställt Sebastian Pammer som förvaltare, tidigare ICA Fastigheter, Mats Höjdén som driftchef, tidigare Statens Fastighetsverk och Dalkia och Richard Unger som fastighetstekniker, tidigare Vasakronan. Samtliga påbörjar sina anställningar under våren.

KLP Fastigheter påbörjar nu uppbyggnad av en egen förvaltning i Stockholm. Satsningen sker mot bakgrund av de förvärv som bolaget gjort under senare år och den satsning som planeras för den svenska marknaden.

– Vi är väldig glad över att knyta till oss dessa duktiga medarbetare och går samtidigt vidare med ytterligare anställningar, säger Anette von Mentzer, fastighetsdirektör på KLP Fastigheter och ansvarig för den svenska verksamheten.

KLP Fastigheter kommer i maj att flytta kontoret till egen fastighet på Birger Jarlsgatan.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande KLP

Ämnen i artikeln:

KLP Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.