Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Klart med ny vd på Stendörren – rekryteras internt

Publicerad: 6 februari 2020, 07:33

Erik Ranje, vd på Stendörren Fastigheter.

Mikael Nicander lämnar Stendörren Fastigheter och vd-posten på bolaget. Ny på posten blir Stendörrens CIO.


Ämnen i artikeln:

Stendörren Fastigheter

Mikael Nicander lämnar Stendörren Fastigheter och vd-posten på bolaget. Ny på posten blir Stendörrens CIO.

Det är styrelsen i Stendörren Fastigheter som i ett pressmeddelande berättar att bolaget utsett Erik Ranje, Stendörrens vice vd och CIO, till bolagets nya vd. Detta görs efter att nuvarande vd Mikael Nicander meddelat sin avgång.

– När jag anställdes som vd för Stendörren var det med ett tydligt mandat att förbereda bolaget och organisationen för framtida tillväxt. Dessa förändringar är nu genomförda och när Stendörren nu går in i en ny fas har jag bestämt mig för att gå vidare, säger Mikael Nicander i en kommentar.

Stor erfarenhet av fastighetsfinansiering

Erik Ranje har tidigare jobbat som head of real estate investment banking på Danske Bank, med ansvar för bank- och kapitalmarknadsfinansiering samt rådgivning i samband med fastighetstransaktioner. Innan det arbetade han inom fastighetsfinansiering på SEB i 20 år.

– Jag har arbetat nära Stendörren först som rådgivare och nu som CIO så det är med tillförsikt som jag tar över ansvaret för bolagets kommande utveckling. Stendörren har en fantastisk organisation och jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare få utveckla Stendörren till dess fulla potential. Tillsammans med bolagets anställda kommer jag fokusera på kärnverksamheten, projektportföljen och fortsatta förvärv, säger Erik Ranje.

Han tillträder sin tjänst den 5 februari 2020.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Stendörren Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.