fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Klart: Hon tar ordförandeposten i Platzer

Publicerad: 9 april 2021, 13:41

Charlotte Hybinette, nytillträdd styrelseordförande i Platzer. Foto: Juliana Falldin

Charlotte Hybinette har vid årsstämman valts in som ny styrelseordförande i Platzer. Det meddelar bolaget på fredagen.

Ämnen i artikeln:

Platzer Fastigheter

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Som Fastighetsnytt tidigare rapporterat så är det Charlotte Hybinette som blir ny styrelseordförande i Platzer. Hon valdes in vid årsstämman den 31 mars 2021. Charlotte har varit ledamot i styrelsen sedan 2016 och är även styrelseledamot i Collector AB, Collector Bank, Bellman Group och det egna bolaget Hybinette & Partners. Hon arbetar för närvarande som tf chefsjurist på Natwest Nordisk Renting. 

– Platzer är ett bolag i en spännande tillväxtfas med tydlig vision och affärsidé i en geografi där framtidstro råder. Jag ser mycket fram emot att i den här rollen få fortsätta verka och bidra till bolagets utveckling. Det gångna året bjöd på utmaningar få hade kunnat föreställa sig och pandemin har riktat ljuset mot vår kärnaffär, kommersiella fastigheter, och deras framtid. Personligen är jag övertygad om att kontoret har en väldigt viktig roll att spela också i framtiden, och vi har blivit styrkta i vår övertygelse om vikten av att vara mer än en hyresvärd för våra kunder, säger Charlotte Hybinette, nytillträdd styrelseordförande i Platzer, i pressmeddelandet. 

Fabian Hielte, bolagets tidigare styrelseordförande, avböjde omval efter tretton år i styrelsen och åtta år som ordförande. 

– Att jag nu lämnar posten som styrelseordförande innebär inte att jag lämnar mitt engagemang i Platzer. Ernström & C:o är ett familjeföretag i fjärde generationen och fortsätter som huvudägare att stötta Platzers utveckling. Samtidigt är jag väldigt trygg i att Charlotte Hybinette kommer att axla rollen som styrelseordförande på ett utmärkt sätt, säger Fabian Hielte, tidigare styrelseordförande i Platzer, i bolagets pressmeddelande.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev