Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Kevius till Sundbybergs stad

Publicerad: 12 augusti 2015, 05:11

Regina Kevius. Foto Mattias Fröjd.

Regina Kevius blir chef för exploateringsenheten i Sundbybergs stad. Hon har tidigare bland annat varit stadsbyggnads- och idrottsborgarråd i Stockholms stad.


Ämnen i artikeln:

Regina KeviusSundbyberg

Sundbybergs stad utvecklar sin organisation för stadsbyggnads-, exploaterings-, näringslivs- och destinationsfrågor och tillsätter en ny tjänst för enheten exploatering och stora projekt.
– Med sin kompetens och bredd i stadsbyggnadsfrågor blir Regina Kevius ett rejält tillskott i vår organisation, kommenterar stadsbyggnads- och exploateringschef Catherina Fored, i ett pressmeddelande.

Regina Kevius tillträder tjänsten den 13 augusti. Till Fastighetsnytt säger Regina Kevius att det är roligt att få arbeta med det som hon är utbildad inom.
-Jag är lantmätare med inriktning mot fastighetsjuridik.

Har du några planer för Sundbyberg? Vad vill du göra på ditt nya jobb?

-Som tjänsteman är min roll att se till att genomföra politiska beslut. Det finns både tydliga visioner och höga ambitioner för stadsutvecklingen. Jag vill bidra till att samarbetet mellan kommun, arkitekter och byggföretag går smidigt samt att kvaliteten på det som byggs blir hög.

Hur tror du att Sundbyberg kan utvecklas? Hur kan du bidra till det?

-I takt med att kommunen växer så snabbt är det viktigt att vi bygger en levande stad som lockar alla generationer och inte ödsliga bostadsområden. Jag kan bidra med min erfarenhet både från byggbranschen samt alla lärdomar från Stockholms stad där det byggdes cirka 15 900 nya bostäder på fyra år.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Regina KeviusSundbyberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.