Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Kenneth Hagström till Trafikverket

Publicerad: 26 mars 2018, 09:30

Kenneth Hagström.

Kenneth Hagström lämnar rollen som vd för Norra Staden i Norrköping. Istället blir han ansvarig för att bygga upp Trafikverkets verksamhet runt Ostlänken i Nyköping.


Ämnen i artikeln:

TrafikverketNorrköpingNyköpingKenneth Hagström

Hagström har varit på Norra Staden i två år, där han bland annat varit med och sjösatt utvecklingen av Butängen i Norrköping, som på sikt ska bli en levande stadsdel i centrala Norrköping. Vid sidan av sin tjänst har han även haft ett uppdrag av kommunstyrelsens utskott för infrastruktur och stadsutveckling om att bygga upp en kommunövergripande projektorganisation för genomförande och stadsutveckling runt Ostlänken.

– Att i sin hemkommun få möjlighet att i en ledande roll bygga upp en organisation och driva ett så komplext och viktigt projekt gick inte att motstå, säger Kenneth Hagström. Jag ser fram emot att få jobba konkret med ett av landets största samhällsutvecklingsprojekt någonsin.

På Trafikverket kommer han att bygga upp en ny verksamhet i Nyköping, och ansvar för en tredjedel av Ostlänkens totala entreprenadvolym.

Hagström tillträder sin nya roll den 12 augusti.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.