Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Katarina Wåhlin Alm till Nacka kommun

Publicerad: 29 Augusti 2019, 09:51

Katarina Wåhlin Alm, ny stadsutvecklingsdirektör i Nacka kommun.

Katarina Wåhlin Alm blir ny stadsutvecklingsdirektör i Nacka kommun. Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet.


Ämnen i artikeln:

Nacka

Katarina Wåhlin Alm blir ny stadsutvecklingsdirektör i Nacka kommun. Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet. Det meddelar kommunen i ett pressmeddelande.

– Jag är oerhört glad att Katarina vill ta sig an uppdraget som stadsutvecklingsdirektör i Nacka. Fokus i uppdraget kommande år är en stadsutveckling i takt med medborgare, miljö och ekonomi och en fortsatt positiv utveckling av Nackas egen mark, säger Lena Dahlstedt, stadsdirektör i Nacka kommun i pressmeddelandet.

Katarina Wåhlin Alm kommer närmast från rollen som Sverigechef på NCC Property Development och har tidigare haft olika ledande roller på bland annat Vasakronan, Folksam och AP Fastigheter.

– Jag ser verkligen fram emot detta uppdrag och möjligheten att bidra till att göra skillnad i en ambitiös kommun som Nacka. Stadsutveckling är utmanande, angeläget och utvecklande för alla inblandade ur många perspektiv och som Nackabo känns det såklart extra inspirerande att ta mig an detta uppdrag, säger Katarina Wåhlin Alm.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Nacka

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.